Articole Populare

Copilul trebuie să aleagă unul dintre aceste 2 cadouri. Alegerea sa a făcut să plângă tot Internetul!

Cu toții știm ce înseamnă a fi egoist. Fiecare dintre noi are cel puțin un prieten care niciodată nu se rușinează să ia ultima bucată de pizza sau tort atunci când este venit la noi în ospeție. 🙂 Unii afirmă că egoismul este o stare cu care ne naștem toți, însă cu vremea o parte din noi ne învățăm să controlăm această pornire vicioasă. Alții, din contra, afirmă că egoismul îl dobândim în timpul vieții, iar la naștere suntem filantropi. Tu ce părere ai? Scrie-ne în comentarii.

Însă privind acest video îți va fi probabil mai ușor să răspunzi la aceasta întrebare.

Cu toții suntem excitați atunci când vine Crăciunul și așteptăm cu nerăbdare să vedem ce cadouri ni s-au pregătit, indiferent că avem 5 ori 55 de ani! Însă o echipă de psihologi a decis să facă un experiment neobișnuit, pentru a observa comportamentul copiilor vis-a-vis de cadourile lor.

Câțiva copii din familii sărace au fost întrebați ce cadouri își doresc de Crăciun, apoi aceste cadouri li s-au dăruit. Însă împreună cu acestea psihologii le-au mai dat încă un cadou, destinat întregii lor familii, după care copiii au fost rugați să aleagă doar unul din cele două daruri. Vezi cum și-au motivat copii alegerea!

Dacă ți-a plăcut acest experiment neobișnuit, distribuie acest video prietenilor tăi!

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: UPtv