Articole Populare

Credeați că doar oamenii se învelesc când le e frig? Acest papagal crede că este la Polul Nord!

Am spus-o de multe ori: fericirea vieții se ascunde în lucrurile mici!

Mica pasăre din video-ul de mai jos este un papagal de trei ani, care iubește să șuiere, să sară și să se joace. În 2015 acest video a devenit viral pe Youtube și în rețelele de socializare. Și aceasta datorită faptului că micul papagal a hotărât să danseze fericit împreună cu un șervețel de hârtie!

Leanne Guzzwell care este stăpâna acestei păsări a decis să facă curățenie în colivia păsării. Pentru aceasta ea a luat câteva șervețele, însă unul i-a dat papagalului, să vadă ce face acesta. Cât de mare i-a fost mirarea și plăcerea când Leanne a observat că papagalul a început să improvizeze un fel de joc cu șervețelul, apoi să se învelească cu el, apoi iarăși să sară împreună cu el! Cât de multe lucruri hazlii poți face cu un singur șervețel dacă ai dispoziție bună!

Leanne a plasat video-ul cu papagalul pe Youtube. Însă ea nu a crezut că el va deveni atâta de viral! ”Eu știam că mulți oameni vor aprecia acest video, mai ales iubitorii de păsări de cameră, însă nu m-am așteptat ca filmulețul meu să fie văzut tocmai de două milioane de oameni!” – a spus Leanne.

Dacă și ție ți-au plăcut lucrurile hazlii pe care le face papagalul, atunci distribuie acest video prietenilor!

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: Little Bird & Friends