Articole Populare

Cu 2 zile înainte de nașterea gemenilor, soțul a filmat burta soției. Doar priviți ce se întâmplă acolo!

Cu siguranță, copiii sunt cea mai mare bucurie pentru părinții. Spre deosebire de alte bucurii ale vieții, așa cum ar fi sănătatea, poziția socială sau banii, copiii ne fericesc deplin, pentru că știm că ei sunt rostul vieții noastre și prin ei vom trăi pe acest pământ chiar și după ce ne va bate ceasul… La început toți părinții așteaptă să treacă cele 9 luni de sarcină. După aceasta urmează primii ani de viață în care care copilul învață să meargă, să vorbească și să mănânce independent. Apoi urmează grădinița, școala, universitatea, o nouă familie și copiii propriii…

Această familie aștepta o bucurie îndoită. Pentru mama sarcina cu gemeni era un lucru destul de complicat, însă soțul era tot timpul lângă ea și o susținea mereu. Cu două zile înainte de naștere el a luat camera și a filmat un video uimitor!

Ceea ce se întâmpla în momentul filmării în burta mamei este absolut fantastic. Se creează impresia că micuții joacă acolo fotbal s-au fac lecții de dans. Acest video până în prezent a fost văzut  de aproape 7 milioane de oameni, atât de viral a devenit el pe Youtube!

Dacă și tu ai fost impresionat de piruetele micuților în burta mamei, atunci fă share acestui video pe Facebook.

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: ManseHoulby