Articole Populare

Dacă nu ai acasă un enot, cu siguranță vei vrea să ai unul, după ce vei privi acest video!

Șmecheri, curajoși și jucăuși, enoții devin tot mai populari în calitate de animale de companie. Nu, interesul sporit față de enoți din ultima vreme nu a fost provocat de filmul ”Guardians of the Galaxy”. Mai degrabă, invers: acest film, în care un personaj principal este enot, își datorează existența popularității acestor animale drăguțe.

E drept, ei încă nu sunt într-atât de bine de domesticiți ca pisicile ori câinii. Ei pot face stăpânilor multe probleme, pot mușca și zgâria, însă felul lor vesel de a fi acoperă deplin aceste neajunsuri. Puțin animale au un chip atât de umil ca enoții. Inteligența lor deosebită, abilitatea mișcărilor și curiozitatea copilărească aduce multă plăcere și veselie stăpânilor lor.

Nu este ușor să locuiești într-o casă cu un enot. Trebuie să ascunzi în locuri dosite toate lucrurile șubrede din casă, inclusiv cablurile electrice. Cel care își dorește o asemenea vietate în casa sa, va fi pus în situația să se confrunte cu șmecheria lor legendară, cu abilitatea lor de a deschide orice uși și cu caracterul lor foarte nărăvaș. Însă trebuie să recunoaștem, că toate acestea se răscumpără.

Dacă și ție ți-a plăcut această compilație de momente amuzante cu participarea enoților, atunci fă share acestui filmuleț pe Facebook.

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: Kyoot Animals