Articole Populare

Din cauza ei pilotul a adus avionul înapoi de pe pista de decolare. Ea trebuia să vorbească urgent cu familia sa…

Zborurile nu oferă întotdeauna o experiență pozitivă, însă cazul, care s-a întâmplat cu Peggy Uhle, va rămâne pentru totdeauna în memoria ei și a pasagerilor, care se aflau la bord în acea zi. Această femeie trebuia să zboare din Chicago în Columbus. Însă brusc avionul ei s-a oprit. În loc să decoleze, căpitanul a readus avionul lângă clădirea aeroportului. Apoi însoțitorul de bord a rugat-o pe Peggy să părăsească salonul.

1_result

Timp de un minut ea credea că se află într-un coșmar. Ce putea să săvârșească ca să fie scoasă din avion?! Ceilalți pasageri erau iritați și pregătiți să se răzbune pe biata femeie.

Când a ieșit din avion, angajații aeroportului au rugat-o să-și sune urgent soțul. Atunci Peggy a aflat că fiul ei, care locuiește în Denver, a fost implicat într-un accident și se afla la spital. În timp ce se gândea cum să ajungă mai repede la familia sa, angajații aeroportului i-au propus să plece cu cea mai apropiată cursă spre Denver… absolut gratuit.

„Eram foarte tulburată și îngrijorată, – își amintește femeia. – M-au condus în zona VIP și mi-au permis să aștept acolo, apoi am urcat prima în avion, primind și un pachețel cu mâncare.”

2_result

În curând Peggy era alături de familia sa. Fiul ei a suferit un traumatism cerebral, însă a rămas în viață și continuă să se recupereze. Peggy a fost foarte emoționată de decizia pilotului de a întoarce avionul, pentru ca ea să poată ajunge cât mai repede la fiul său. De aceea, a hotărât să publice această povestire pe Facebook. Femeia dorea că ceilalți pasageri ai acelei curse să afle de ce a avut loc întârzierea și, după posibilitate, să nu se supere prea mult pe ea.

.

Autor text: Perfect Media