Articole Populare

Distribuie istoria lui Asher, pentru ca el să poată deveni următorul model al „OshKosh B’Gosh”!

„Copiii cu sindrom Down și alte dizabilități sunt ființe incredibile și noi vrem ca OshKosh să dorească să contribuie la schimbarea percepției mondiale” — spune Meagan Richter Nash. „Mi-ar plăcea ca OshKosh să-mi cunoască fiul și să-l vadă așa cum îl vedem noi.” Meagan vorbește despre Asher Nash, adorabilul și fotogenicul ei fiu. Recent ea a prezentat fotografiile cu chipul lui Asher la „deschiderea” unui casting și a fost surprinsă de răspunsul, pe care l-a primit de la companie. Acesta nu-i propunea lui Asher să apară în anunțurile publicitare ale companiei și nu era nici măcar o simplă scrisoare de respingere — o scrisoare formală, pe care poate să o primească orice persoană înscrisă la casting. În schimb, lui Meagan i s-a spus că compania „nu a cerut un copil cu nevoi speciale”. Dintr-un oarecare motiv, ei au simțit că acest micuț adorabil nu era potrivit pentru prezentarea hainelor pentru copii. Eu cred că el este fermecător, încântător și fotogenic. Și, oricum, Asher fură lumina reflectoarelor.

1

Asher este un copil de 16 luni, cu sindrom Down, dar Meagan și mulți alții (inclusiv eu) sunt foarte siguri de faptul că sindromul Down nu ar trebui să interfere deloc cu cariera de model al acestui copil, mai ales în cadrul companiei „Osh Kosh b’Gosh”. Afecțiunea respectivă nu ar trebui să interfere cu abilitatea lui de a face orice lucru important din viața sa.

3

„Copiii cu sindrom Down și alte dizabilități sunt ființe incredibile și noi vrem ca OshKosh să dorească să contribuie la schimbarea percepției mondiale” — spune Meagan. „Mi-ar plăcea ca OshKosh să-mi cunoască fiul și să-l vadă așa cum îl vedem noi.” Nu-ți face griji, toată lumea vede cât este el de minunat!

4

Din momentul, în care pozele lui au fost distribuite pe Facebook, Asher a primit 59.000 de like-uri și 79.000 de distribuiri. Recent, fotografia lui Asher a fost aleasă să apară pe Jumbotronul de pe Time Square, înainte de „New York City Buddy Walk”. Vizionează video-ul de mai jos ca să afli mai multe despre istoria lui Asher. Distribuie acest articol!

.

Autor text: Perfect Media

Sursa: www.metaspoon.com