Articole Populare

După ce fiica lor a murit pe neașteptate, părinții au găsit scrisoarea ei secretă. Ce scria acolo? ȘOCANT…

Tim și Mary Ellen Smith (Johnson City, Tennessee) au fost devastați de moartea fiicei lor de 12 ani. Pe 5 ianuarie 2014 Taylor a decedat din cauza complicațiilor unei pneumonii. Ea era un copil deosebit, creativ și inteligent.

Îndurerații părinți au început să sorteze lucrurile pământești ale fiicei lor. Atunci ei au descoperit că Taylor a scris o scrisoare adresată sieși, dar pe care putea s-o deschidă abia în 2023, când urma să împlinească vârsta de 22 ani.

Părinții au fost atât de șocați de conținutul acestei scrisori, încât au răspândit cuvintele ei mai întâi în parohia lor, apoi în întreaga lume.

Citește mai departe ca să afli ce mesaj a scris Taylor…

Taylor a scris misterioasa scrisoare pe 13 aprilie 2013. Ea a sigilat-o și a promis că o va deschide când va împlini 22 de ani.

Răvașul ei arăta ca un document oficial și foarte important, exceptând scrisul de mână al fetiței.

Fiind foarte curioși și emoționați, Tim și Mary Ellen au decis să deschidă scrisoarea. Ei au fost șocați de frumosul mesaj al lui Taylor pentru viitoarea ea însăși.

Dragă Taylor,

Ce mai faci? Viața este destul de simplă acum (cu 10 ani în urmă). Știu că am întârziat, dar, scriind acum, este încă devreme. Deci, te felicit cu absolvirea liceului! Dacă nu l-ai absolvit, întoarce-te și mai încearcă o dată. Primește-ți diploma! Ești (suntem) la universitate? Dacă nu, te înțeleg. Suntem destul de raționale, până la urmă.

Să nu uiți! Astăzi este a 11-a zi de naștere a Allanei! Serios, are deja 11 ani? În prezentul meu ea a împlinit abia 1 an. N-am putut merge la petrecerea ei, deoarece eram plecată în prima mea delegație, în Cranks, Kentucky. M-am întors abia cu 6 zile în urmă!

Cum este relația ta cu Dumnezeu? Te rogi, mergi la Biserică, citești Biblia sau ai făcut recent ceva în numele Domnului? Dacă nu, ridică-te și fă ACUM! Nu-mi pasă în ce punct din viața noastră am ajuns, să faci aceste lucruri! El a fost batjocorit, bătut, torturat și răstignit pe Cruce pentru tine! Un om fără de păcat, care n-a făcut rău nimănui! 

Ai mai fost în vreo altă delegație? Ai călătorit în străinătate până acum? Ai zburat cu avionul?

Mai este popular „Doctor Who”? Dacă nu, care este deznodământul? Ar trebui să vizionezi câteva episoade din „Doctor Who”! Însă mai târziu trebuie să termini de citit propriile tale cuvinte de înțelepciune!

Ai propria ta casă? Dacă suntem la universitate, ce specialitate am ales? În prezent vreau să devin avocat.

Ai fost recent prin Dollywood? Acum, cea mai mare atracție a lor este „Wild Eagle”. Este atât de amuzant!

De asemenea, cred că o să-mi vând iPad-ul și o să-mi cumpăr un iPad mini. Nu uita să le spui copiilor tăi că noi suntem mai bătrâne decât tableta! Am atașat un desen cu un iPad ca să le poți arăta.

Cred că asta-i tot ce-am vrut să-ți zic. Dar să-ți amintești de faptul că am scris aceste cuvinte cu 10 ani în urmă. S-au întâmplat atât lucruri bune, cât și rele. Așa funcționează viața și tu trebuie să te conformezi.

Cu sinceritate, Taylor Smith

Cuvintele frumoase ale unui Înger, care a părăsit această lume prea devreme. Distribuie mesajul despre speranță și familie al lui Taylor întregii lumi.

.

Autor text: Perfect Media

Sursa: BuzzNewsNow