Articole Populare

După ce a înțeles unde este dus, acest câine era în al nouălea cer de fericire!

Gândește-te puțin la lucrurile pe care îți place să le faci. Nu are importanță ce anume. Poate adori să mergi la teatru ori să faci cumpărături, sau să îți petreci ziua acasă citind o carte bună. Însă în calitate de maturi avem multe responsabilități. Foarte multe. Atât de multe, încât rar avem o zi în care să putem spune ”Această zi este în întregime a mea. Fac ce vreau și cât vreau”.

În momentele când responsabilitățile și munca ne copleșesc, involuntar ne aducem aminte de copilărie, unde totul era atât de simplu. Nu exista măcar o singură zi în care să nu se petrecea ceva frumos sau interesant. Surprizele la fel erau dese, chiar dacă uneori erau foarte banale. O simplă bomboană de ciocolată ne putea ferici pentru o zi întreagă! Iată de ce ar trebuie mai des la maturitate să avem grijă de noi și lăsând grijile la o parte, să ne facem mai multe surprize.

Acest câine încă nu știe unde merge, însă atunci când stăpânul i-a spus că ei merg la parcul de câini (Un fel de Disneyland pentru câini), acesta era în al nouălea cer al fericirii! Ce zi reușită pentru el. De am fi și noi mereu la fel de excitați de surprize…

Dacă ți-a plăcut acest video, fă-i share pe Facebook.

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: metaspoon.com