Articole Populare

După prăbușirea avionului nimeni nu mai spera că vor exista supraviețuitori. Însă s-a întâmplat o minune…

Din păcate, în ultimul timp s-au înmulțit catastrofele aeriene. Nu am reușit să ne obișnuim cu tragedia din Egipt, căci iarăși s-a întâmplat un nou accident. În Sudan, în timpul decolării s-a prăbușit un avion An-12, care a căzut direct pe un sat pescăresc. Cu toate că prăbușirea a avut loc de la o înălțime relativ mică, locul accidentului arăta extrem de îngrozitor. Salvatorii ajunși acolo nu mai sperau să găsească supraviețuitori…

Însă, cercetând rămășițele avionului și ruinele caselor distruse, salvatorii au auzit pe neașteptate un plânset de copil. Incredibil, dar în această catastrofă înfiorătoare a reușit să supraviețuiască un copil!

Sub dărâmături salvatorii au găsit o imagine înduioșătoare: pe pieptul unui bărbat inconștient plângea o fetiță. Pur și simplu uimitor că ambii au reușit să supraviețuiască în această catastrofă! Fetița aproape că nu a suferit: ea a avut doar o fractură a piciorului stâng și câteva tăieturi nesemnificative. Însă bărbatul, care a protejat-o cu corpul său, era într-o stare mult mai gravă…

Victimele au fost imediat duse la spital, unde li s-a acordat ajutorul necesar. S-a descoperit că numele fetiței este Nyalou Thong și că ea avea doar 13 luni. Mama și surioara ei au murit în aceeași catastrofă și voluntarii încearcă să-i găsească celelalte rude.

Salvatorul fetiței este Wuor Arop. El a suferit multiple fracturi și un sever traumatism cranio-cerebral. Totuși, el a supraviețuit și pronosticul medicilor este favorabil. Când a devenit conștient, el a povestit că atunci când avionul a început să cadă, el a îmbrățișat-o pe fetița necunoscută, care stătea lângă el, încercând să o protejeze cu corpul său… Este o adevărată minune, dar el chiar a reușit să o salveze pe micuță!

Numărul total al victimelor încă se calculează, pentru că pe lângă pasageri și membrii echipajului, au murit destul de mulți locuitori ai caselor, peste care a căzut avionul. De asemenea, încă nu se cunoaște nici numărul exact al pasagerilor decedați, deoarece transportul lor în acest avion era ilegal. Conform ultimelor informații, în această catastrofă aeriană au murit 41 de oameni, iar să supraviețuiască au reușit doar fetița și salvatorul ei.

Această întâmplare este o adevărată minune. Pur și simplu incredibil că în această catastrofă îngrozitoare a putut cineva să supraviețuiască! Dacă te-a înduioșat fapta acestui bărbat și minunata salvare a fetiței, povestește-le despre acestea prietenilor tăi.

.

Autor text: Perfect Media

Sursa: indianexpress.com