Articole Populare

Ea a decedat în timpul nașterii. Soțul i-a arătat asta în timp ce-și lua rămas bun…

Sarcina lui Melanie Pritchard s-a desfășurat ca la carte, fără vreo complicație. Totuși, când s-a ajuns la momentul nașterii, totul a ieșit de sub control. Melanie începuse să facă convulsii. Indicatorii vitali de pe monitoare o luau razna și doctorii au fost nevoiți să anunțe situație de urgență. Melanie avea nevoie de terapie intensivă.

S-a constat că a avut un embolism cu lichid amniotic și a decedat…

maxresdefault

Dug, soțul ei, a declarat că Melanie era moartă clinic atunci când a născut-o pe fiica lor. ”Primul meu gând a fost că sunt văduv. Dar eram căsătoriți doar de 3 ani…”

Doctorii l-au îndemnat pe Dug să-și ia rămas bun de la soție. Își amintește că a început să îngâne ”Dacă ți-a mai rămas putere, oricât de puțină, luptă!”

Tot ceea ce mai rămăsese a fost să se roage. Doctorii deja au renunțat să mai lupte pentru viața lui Melanie. Vești bune nu mai apăreau… Peste puțin timp, a venit și fratele lui Melanie, care e doctor.

Fratele ei a surprins o hemoragie internă și femeia a fost operată imediat. Apropiații deja nu mai sperau la nimic, dar peste 24 de ore Melanie și-a revenit!

Atunci când a deschis ochii, Dug i-a arătat soției sale o fotografie cu fiica lor care supraviețuise. Dar viața lui Melanie încă atârna de un fir de ață, doctorii i-au spus că s-ar putea să aibă nevoie de un transplant de inimă sau de plămân.

Chiar dacă va supraviețui, va avea probleme neurologice serioase, dar Dug nu se lăsa cuprins de deznădejde.

Peste câteva ore, Melanie putea să respire singură. Și, minune, peste o săptămână familia a putut să plece acasă, iar Melanie era în afara oricărui pericol!

Lui Dug nu i-a venit să creadă multă vreme: ”Este o minune adevărată! Faptul că Melanie a supraviețuit este o minune! Dumnezeu ne-a auzit rugăciunile.”

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: The Christian Broadcasting Network