Articole Populare

Ea avea doar 500 de grame atunci când a apărut pe lume. Dar istoria ei continuă și acum!

Ții minte povestea lui Andersen, în care o femeie bătrână fără copii a plantat o sămânță în pământ, din care spre dimineață a ieșit o floare în care era o fetiță cât degetul de mică? Sperăm că ai trecut această testare a amintirilor și ți-ai dat seama despre cine este vorba. Astăzi redacția Perfect Media îți va povesti o istorioară uimitoare despre o adevărată fetiță-Degețică, care s-a născut în Anglia în acest an.

Faceți cunoștință: această mică făptură se numește Pixie Griffits-Grant. Ea a fost născută în săptămâna 28 de sarcină. Atunci când a apărut pe lumea, ea cântărea doar 490 de grame! Dar asta nu e tot. După ce s-a născut, micuța a început rapid să piardă din greutate. Medicii nu au avut altă soluție decât să o pună într-o pungă de polietilenă, pentru a-i menține temperatura corpului. De asemenea, personalul medical i-a pus o mică căciuliță în cap. Așa ea a fost dusă în secția de terapie intensivă.

Pixie a încetat să mai crească în burta mamei de la a 20-a săptămână, de aceea medicii au hotărât că este nevoie urgent de o naștere prematură. Șansele ei de a supraviețui erau extrem de mici. Fetița era atât de mică, încă mama ei o putea ține în palmă.

Primele 18 zile mama nu a avut permisiunea de a-și vedea mica Degețică. Însă peste două luni după naștere, fetița a început să adauge în greutate. Au fost nevoie de 3 luni ca Pixie să ajungă la greutatea normală de 3.5 kg.

În timp ce a stat la terapie intensivă, mica Pixie a suferit 10 transfuzii de sânge. În prezent nu există nici un pericol pentru sănătatea ei.

Acum Pixie se simte foarte bine alături de mama ei de 37 de ani. Împreună ele se pregătesc foarte activ de Halloween. Probabil pe lume nu există un dovlecel mai drăguț decât Pixie.

”Faptul că ea a supraviețuit este o adevărată minune, însă aceasta a fost foarte greu” – recunoaște mama micuței.

Noi îi urăm din tot sufletul sănătate fetiței Pixie, despre care medicii credeau că nu va supraviețui. În opinia mea, această istorie ne relevă un mare adevăr: uneori cele mai importante lucruri din viață pot încăpea și într-o pungă de polietilenă.

Dacă ți-a plăcut această istorie, atunci fă-i share pe Facebook.

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: Telegraph