Articole Populare

Ea era însărcinată cu tripleți. Un an mai târziu, soțul ei a primit o scrisoare misterioasă…

De Ziua Tatălui, Dan și Maxi Cortez nu doreau altceva decât să-și petreacă timpul împreună cu cele două fetițe ale lor, Harper și Harlow. Ei au mers să i-a masa la un restaurant. Dar când a venit vremea să plătească nota, chelnerița le-a adus o scrisoare în care era scris:

”Bucurați-vă de fiecare clipă petrecută împreună cu copiii voștri. Ei nu vor rămâne mereu mici. Dumnezeu să vă binecuvânteze. Din partea familiei de alături.”

Chelnerița le-a mai spus că masa lor a fost deja plătită de familia care le-a lăsat scrisoarea. Însă acești oameni cu inimă mare nu cunoșteau faptul că familia Cortez nu era deplină în acea zi…

După această întâmplare, Maxi a scris pe Facebook aceste cuvinte:

”Către familia care ne-a achitat astăzi masa. Nu ne-ați întrebat nimic și nu am vorbit despre ceva. Dar voi ați făcut ceea ce noi nu vom uita niciodată. Când chelnerița ne-a adus scrisoarea voastră, am început să plângem. Noi sărbătoream în patru ziua celui mai important bărbat din viața noastră. Însă puțini cunosc faptul că anul trecut noi am sărbătorit în cinci această zi…

Anul trecut am născut tripleți! Sărbătorile întotdeauna sunt grele pentru noi. Fără a cunoaște ceva despre noi, voi ați plătit masa noastră. Eu vă scriu pentru că vreau să vă mulțumesc din suflet. Sper că veți vedea această postare și veți afla că fapta voastră minunată ne-a ajutat să sărbătorim puțin mai ușor.

Vă rog să distribuiți aceasta mulțumire a mea, poate familia anonimă o va vedea.”

După o lungă perioadă de infertilitate, în 2015 Dan și Maxi au fost binecuvântați de Dumnezeu cu copii. Nu unul și nici doi, ci trei deodată! Însă în scurt timp după naștere, unul din copii a fost diagnosticat cu o maladie gravă. Peste șapte săptămâni copilul s-a stins din viață. Anul 2016 a fost primul an în care familia Cortez a sărbătorit Ziua Tatălui doar în patru…

Așa cum scria în biletul anonim, cei doi copii nu vor rămâne mereu mici. Dar al treilea copil decedat va rămâne mereu în inima părinților.

”Sunt foarte fericit să am doi copii, dar dacă i-aș fi avut pe toți trei, aș fi fost în culmea fericirii!” – a spus Dan într-o publicație.

”De la un timp încoace soțul meu nu mai vrea să doarmă. El nu vrea să piardă nici un minut din viață.” – a spus Maxi. ”Avem foarte puțin timp pentru a fi împreună.”

Dan și Maxi au fost profund surprinși de fapta familiei anonime. Aceasta le-a alinat puțin inimile întristate.

Cuplul recunoscător și-a plasat istoria pe internet în speranța că familia anonimă va putea fi găsită. Te rugăm să distribui această istorie pentru ca fapta bună a acestor oameni să devină cunoscută în toată lumea, iar ei să poată fi găsiți și cinstiți pe potrivă.

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: www.clipsyndicate