Articole Populare

Ea pur și simplu a vrut să afle sexul viitorului său copil. Însă rezultatele ecografiei au șocat-o!

Pe parcursul multor ani americanca Keri McCartney și soțul ei Chad au trăit fericiți împreună. Ei aveau patru copii și se pregăteau de nașterea celui de-al cincilea micuț. În săptămâna 23 de sarcină Keri s-a dus la spital ca să facă un consult ecografic. Însă după ce au examinat-o, medicii i-au dat o știre îngrozitoare…

Examenul ecografic a arătat că copilul are o tumoră gigantă, care aproape depășea prin dimensiunile sale corpul micuțului! Medicii nu mai văzuseră așa ceva.

Cu toate că era benignă, tumora era periculoasă datorită mărimii sale uriașe, deoarece priva copilul de toate forțele vitale, tulburând în mod esențial fluxul sanguin.

Pentru a salva viața micuțului, medicii au hotărât să îndepărteze tumora chirurgical, fără să întrerupă sarcina. Și cu toate că probabilitatea unui rezultat pozitiv era de doar 10%, Keri a decis să riște.

Operația a durat 4 ore. Pentru relaxarea completă a uterului a fost necesară o anestezie de 7 ori mai profundă decât în operațiile obișnuite. Ca să fie incizat fără lezarea placentei, uterul a fost scos în totalitate din cavitatea abdominală a lui Keri. Din incizie au fost extrase fătul și tumora, în uter rămânând doar capul. Apoi tumora a fost îndepărtată, iar viitorul copil, care a stat în afara uterului aproximativ 20 de minute, a fost introdus înapoi în corpul matern.

Operația a fost reușită și peste 10 săptămâni Keri a născut o fetiță. Nou-născuta a fost numită Macie Hope. Al doilea nume al fetiței se traduce din engleză ca „speranță”.

Pur și simplu incredibil că Macie Hope s-a născut sănătoasă. Chirurgii au reușit să realizeze o adevărată minune! Dacă această istorie te-a impresionat, povestește-le despre ea prietenilor tăi.

.

Autor text: Perfect Media