Articole Populare

Ea a trăit în stradă toată viața sa! Vezi ce s-a întâmplat după ce a fost salvată!

Faceți vă rog cunoștință: aceasta este Zizi. Zizi este o cățea care toată viața a trăit fără a avea un adăpost stabil. Cel mai mult timp ea și-l petrecea în parcarea unei companii. Ea stătea acolo vara și iarna. Nimeni nu se interesa de soarta câinelui, astfel încât Zizi era nevoită să bea apă din bălți și să mănânce resturi de mâncare, care și pe acestea le găsea cu mare greutate.

Cățeaua avea un psihic foarte traumat pentru că cineva în trecut încercase să o prindă, dar a făcut acest lucru atât de brutal încât bietul animal a dobândit o frică isterică față de oameni. De aceea, atunci când angajații unei organizații de protecție a animalelor au încercat să o prindă pe Zizi, ei au putut face asta doar apelând la anestezice: de fiecare dată când vedea un om, Zizi pur și simplu fugea în panică.

Însă după ce a fost prinsă și angajații organizației au manifestat față de ea dragoste și afecțiune, Zizi a căpătat mai multă încredere în oameni, astfel încât în scurt timp cățeaua a fost luată acasă de un om cu inimă mare. Acum Zizi duce o viață fericită și deplină alături de persoana care ține la ea.

Dacă ți-a plăcut această istorie, fă-i share prietenilor tăi!

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: Howl Of A Dog