Articole Populare

Ei cu siguranță cunosc ce este expresivitatea. Sunt unicii care s-au putut apropia de performanța acestui mare artist!

La fel ca și pentru toți artiștii, drumul spre recunoaștere și succes pentru Michael Jackson a fost foarte greu și plin de cotituri amăgitoare. De aceea, celebritatea lui este absolut meritată. El mereu s-a depărtat de teme triviale și întotdeauna în încercat să abordeze problemele sociale care merită cu adevărat atenție.

Toți țin minte faptul că în afară de un artist genial Michael a mai fost și un mare filantrop. Piesa «They Don’t Care About Us» ne spune că politicienilor și celor care ne conduc le este indiferent de noi, oamenii simpli, și dacă este necesar, ei vor porni și un război doar pentru a-și umple buzunarele. În anii `90  această piesă a fost imnul pacifiștilor. De aceea, nu este deloc întâmplător faptul că pentru acest cover s-a filmat un clip în care în primul plan apar scene de distrugere și război.

Există cântece care supraviețuiesc decenii, fiind la fel de populare și având asupra ascultătorilor o influență ca în prima zi de lansare. Piesa pe care ți-o propunem spre audiență cu siguranță este una din acestea.

Dacă și tu ești de acord cu apelul acestei piese de a opri războaiele și a răspândi pacea, atunci nu ezita să o distribuie pe Facebook.

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: 2CELLOS