Articole Populare

Ei s-au furișat lângă un om al străzii care dormea pe bancă și l-au înconjurat cu cadouri. Vezi reacția bărbatului!

Roman Etwood adoră să filmeze filmulețe amuzante care adună un număr imens de vizualizări pe Youtube și Facebook. Odată el chiar a fost arestat pentru huliganism în timpul filmărilor, însă de această dată poliția nu a avut față de el vreo pretenție.

Înainte de Crăciun, Roman împreună cu prietenii său s-au deghizat în ajutori de Moș Crăciun și au hotărât să aducă bucuria sărbătorii în stradă, astfel încât și oamenii nevoiași și fără locuință să se simtă fericiți de această sărbătoare luminoasă. Mai întâi eu au pregătit cadouri pentru nevoiași. Aceștia își putea alege orice cadou, la dorință. Însă ce era mai interesant abia urma să aibă loc.

În timp ce câțiva oameni ai străzii dormeau pe bănci, Roman au instalat lângă aceștia un brad de Crăciun, iar în jur au pus multe daruri. Poți vedea în acest video cum au reacționat oamenii surprinși de această faptă vrednică de admirație.

Îndeosebi mi-a plăcut de tânărul care a început să trimită săruturi către cer, după ce a văzut că cineva i-a dăruit o pereche de șosete. De fapt, întreaga acțiune s-a primit amuzantă. Privește acest video până la capăt!

Dacă ți-a plăcut fapta acestor tineri, nu ezita să distribui acest filmuleț pe Facebook!

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: RomanAtwood