Articole Populare

A avut grijă de ea timp de 22 de ani. Într-un final, a trebuit să-i spună adio…

Pregătiți-vă șervețelele uscate pentru că urmează o istorie cu adevărat incredibilă, care vă va face să plângeți. ”Urban Elephant” este un film care a luat locul întâi la un concurs de filme documentare. Acest film este despre un elefant pe nume Sharley și despre îngrijitorul ei, pe nume Solomon. Sharley și-a petrecut o bună parte din viață în circ, trăind în condiții îngrozitoare și fiind bătută permanent.

După ce a fost salvată din circ, timp de 20 de ani ea a stat într-o grădină zoo din statul Luisiana. Cu părere de rău, ea era unicul elefant aici, astfel încât nu se putea bucura de compania animalelor din aceeași specie. Unica ființă apropiată era Solomon, omul îngrijitor și responsabil de Sharley. Ei au construit o relație specială. Însă în adâncul inimii, Solomon știa că acest elefant trebuie să trăiască în libertate, împreună cu alți elefanți…

În 2003 grădina zoo a acceptat să o transfere pe Sharley într-un parc natural, un adevărat paradis pentru elefanți. Desigur aceasta era o noutate bună, însă partea rea consta în aceea că Sharley și Solomon trebuia să-și spună adio… Privește tot filmulețul pentru a vedea momentul despărțirii dintre Solomon și Sharley și reunirea ei cu ceilalți elefanți.

Dacă ți-a plăcut acest mic film documentar, atunci distribuie-l pe Facebook.

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: argofilms