Articole Populare

El filma pe ascuns câinele care privea televizorul. Vezi ce se întâmplă când începe filmul preferat al câinelui!

Toată lumea adoră filmele. Acesta este un fapt recunoscut. Fiecare dintre noi are filmele și personajele sale iubite, mai ales copiii.

Copiii au tendința de a idolatriza personajele din filme sau desene animate. Pe vremuri acesta era Bruce Lee, apoi a venit rândul lui Superman, Batman și a Omului Păianjen. Aceste personaje excită imaginația copiilor și ei încearcă să-i imite atât cât pot și cât sunt gata să plătească părinții… Dar ce au toate aceste personaje în comun? Ei cu toții posedă puteri supraomenești! Chiar și Bruce Lee! Însă dacă oamenii tind să imită super-eroii umani, atunci câinii caută să imite super-eroii câini! Doar privește ce face acest câine!

Stryker adoră să privească televizorul. Mai ales atunci când vede filme cu Bolt, un câine cu puteri magice. Stăpânul lui Stryker l-a filmat pe acesta în timp ce el încerca să ajungă în televizor, fără a putea înțelege că el Bolt este un personaj de ficțiune iar ceea ce se întâmplă pe ecran nu este realitate! Dar cui pasă? Stryker este fericit să-și vadă eroul și să participe la aventura lui stând în fața televizorului!

Dacă ți-a plăcut acest video amuzant, nu ezita să-l distribui prietenilor și rudelor tale pe Facebook!

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: K9Stryker