Articole Populare

El a început să cânte în biserica pustie. Dar ceea ce urmat te va face să asculți acest cântec iar și iar!

Ai avut vreodată ocazia să te delectezi ascultând un cor bisericesc profesionist? Când am văzut pentru prima dată acest bărbat plinuț șezând în biserică, am crezut că este un simplu mirean. Dar de îndată ce a început să cânte mi-am dat seama că e cu totul altceva. Ceea ce a urmat nu seamănă cu nimic din ce am auzit până acum. Am avut la început impresia că un cor îngeresc a început să cânte un cunoscut colind «Angels We Have Heard On High»…

În realitate, aceasta este o trupă de cântăreți profesioniști numită Home Free. Frații Adam și Chris Rapp au fondat trupa în anul 2000. Dar recunoașterea lor a venit abia în 2013, după ce au participat la un concurs american de talente, ”Sing-off”. Datorită manierei unice de a interpreta cover-ele hit-urilor universale, băieții de la Home Free sunt cea mai solicitată trupă muzicală în genul lor.

Această interpretare în biserică poate fi numită cea mai bună în genul ei! Un talent de la Dumnezeu!

Dacă și ție ți-a plăcut această minunată interpretare a piesei «Angels We Have Heard On High», atunci te invităm să o distribui și prietenilor. Arată-le prietenilor ce este frumosul și cum sună muzica care te ridică la cer.

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: Home Free