Articole Populare

El și-a întrebat câinele dacă vrea să facă baie. Un răspuns ca acesta n-ai mai auzit!

Câinii au reputația de animale care nu iubesc apa. Într-adevăr, am văzut tot felul de filmulețe în care câinii aproape că își implorau cu glas de om stăpânii să nu-i ducă în baie. De asemenea, despre câini se mai știe că ei nu o duc deloc bine cu igiena. Din contra, pentru un câine, cu cât el este mai mai murdar, cu atât pentru el viața pare mai frumoasă.

Dar oare toți câinii sunt așa? Cu siguranță nu, iar video-ul de mai jos demonstrează acest lucru cu prisosință. Misty, un câine de rasa Corgi, poate fi în fundul grădinii, poate dormi sau mânca, dar atunci când stăpânul îl cheamă la baie el lasă absolut toate lucrurile baltă și cu un entuziasm de nedescris aleargă spre baie și sare direct în cadă!

Stăpânul lui Misty, Brian Kluth, spune că acesta iubește baia încă de mic. El adoră să latre la apa care curge din robinet și să o ”muște”, dar cel mai amuzant moment totuși e acela când Misty aleargă spre baie. Trebuie să vezi totul cu ochii tăi pentru a vedea cât de amuzant este acest câine!

Dacă ți-a plăcut acest câine iubitor de igienă, atunci distribuie acest video pe Facebook.

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: Brian Kluth