Articole Populare

Îi era frică de hoți și a instalat o cameră de supraveghere. Acum privește aceste 2 pisici!

Cu puțin timp în urmă, camerele de supraveghere erau un lux pe care și-l permiteau doar oamenii foarte bogați. Însă acum o cameră de supraveghere își poate procura aproape oricine.

Însă aceste camere filmează nu doar hoții, ci orice nimerește în obiectiv. De la momente romantice din serile de vară, până la lucruri mai puțin simpatice pe care le face câinele sub copac sau în iarbă. Însă uneori ceea ce filmează aceste camere devine viral pe Internet. Iar clip-ul de mai jos reprezintă un astfel de caz.

O pisică neagră se admira pe sine în apa piscinei, sau poate încerca să prindă un pește. Dintr-o dată apare fratele acestei pisici. Și el e pus pe glume. El se apropie tiptil de pisica care stătea pe marginea piscinei și o sperie. Pisică nu mai așteaptă să vadă pe cine are în urma sa și sare disperată în apă. Un moment foarte amuzant. Oare se va răzbuna pisica pe fratele ei farsor? Așteptăm povestea răzbunării! Însă până atunci, acest video a fost vizualizat pe Youtube de mai mult de un milion de oameni.

Dacă și ție ți-a plăcut farsa care a făcut-o acest pisoi, atunci nu ezita să distribui acest clip pe Facebook.

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: America’s Funniest Home Videos