Articole Populare

Acest dans este atât de impresionant, încât ceea ce se petrece pe scenă pare ireal

La campionatul cu renume mondial Vibe XIX din 2014, între câștigătorii celor mai bune colective de dans din lume, colectivul ”The Company” a ocupat onorificul loc doi. Colectivul compus din dansatori creativi și extraordinar de talentați a impresionat juriul cu dansul lor neobișnuit și gândit până în cele mai mici detalii.

Ceea ce se petrece pe scenă nu doar impresionează, dar pare a fi și incredibil. Potențialul creativ al acestor tineri nu are limite. Chiar din momentul apariției colectivului pe scenă devine clar pentru toți, că pe toți acești oameni îi unește nu doar o puternică dorință de a câștiga, dar și o mare iubire și pasiune pentru muzică și dans. Cât de multe emoții pozitive și energie dăruiește acest video. Ei pur și simplu cuceresc ireversibil inimile oamenilor și toți ar dori să mulțumească acestor tineri neobișnuit de dotați pentru emoțiile plăcute dăruite de ei.

Dacă și vouă va plăcut dansul lor, iar talentul lor va trezit o profundă admirație, atunci vă rugăm să distribuiți și prietenilor voștri acest minunat video. Și aceasta pentru că ei nu ar trebui lipsiți de vizualizarea unei astfel de minunate prestații care încântă și inspiră. Acest video este mult prea prețios și inspirat pentru a nu-l împărtăși.

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: VIBRVNCY