Articole Populare

A fost șocată când și-a fotografiat fiica alături de un bătrân în supermarket. Doar priviți-i!

Tara Wood avea de gând să serbeze a patra zi de naștere a fiicei sale Norah. Într-o zi, când ele se întorceau acasă de la grădiniță, Norah a văzut un bătrân în partea opusă a drumului și i-a spus mamei sale: „Îi iubesc pe oamenii bătrâni, pentru că ei merg încet și eu merg încet. Ei au pielea moale și eu am pielea moale. Ei vor muri în curând, iar eu îi voi iubi pe toți până când se va întâmpla acest lucru.” Cuvintele ei au amuzat-o și au uimit-o pe Tara.

În următoarea zi mama și fiica iarăși se întorceau de la grădiniță și au intrat într-un supermarket ca să cumpere un tort pentru ziua de naștere a lui Norah. Tara mergea printre rânduri și brusc a auzit glasul fiicei sale: „Salut, moșule! Astăzi este ziua mea de naștere!”

2

Tara era îngrozită de faptul că fiica ei a numit pe cineva pur și simplu „moș” și avea de gând să-și ceară scuze. Însă atunci ea a văzut că bărbatul vârstnic zâmbește larg, privindu-o pe fiica ei: „Păi, salut, tânără domniță! Și câți ani ai tu?”

Elegantul bătrân și fetița au început să discute ca și cum se cunoșteau de foarte mult timp. Și Norah a întrebat dacă poate să-și facă o poză cu noul său prieten în cinstea zilei sale de naștere. Bărbatul a fost surprins, însă a acceptat cu plăcere.

Norah a strâns mâna noului său prieten și l-a sărutat pe obraz. Dan — așa a spus că îl cheamă — era în al nouălea cer de fericire.

4

Tara i-a mulțumit, însă el i-a răspuns: „Nu, eu vă mulțumesc. Aceasta a fost cea mai bună zi dintr-o perioadă lungă. M-ai făcut atât de fericit, Norah.”

Tara a publicat poza pe pagina sa dintr-o rețea de socializare și a povestit ce s-a întâmplat. Unul dintre cunoscuții ei l-a recunoscut pe Dan. Astfel Tara a aflat că recent bărbatul și-a înmormântat soția și că probabil întâlnirea cu Norah l-a făcut într-adevăr fericit. Tara l-a rugat pe cunoscutul ei să-i dea numărul de telefon al bătrânului pentru cazul, în care Norah va dori să-l viziteze.

5

Și ea chiar a vrut. Peste câteva zile Dan le-a invitat pe Norah și Tara în vizită. El s-a tuns, s-a ras și arăta cu 10 ani mai tânăr. El a pregătit pentru Norah cărți de colorat și mai mult de trei ore ei s-au jucat împreună.

6

Când oaspeții plecau, Dan a tăiat un trandafir din grădina sa și l-a dăruit lui Norah. Ea a fost foarte emoționată — așa cadouri frumoase ea nu mai primise până atunci.

7

Apoi Norah întreba mereu de prietenul său. Ea și mămica ei iarăși l-au vizitat și Dan i-a mărturisit Tarei că după moartea soției sale mult timp a suferit de insomnie. Însă după ce a cunoscut-o pe Norah, el a început să se simtă mai bine, mai fericit și doarme bine noaptea. Tara a fost emoționată până la lacrimi.

8

Acum Dan și Norah se întâlnesc cel puțin o dată pe săptămână. Tara l-a invitat deja pe Dan să petreacă împreună Crăciunul. „El a devenit o parte din familia noastră” — spune ea.

9

Între ei este o diferență de 78 de ani, însă au reușit să devină prieteni adevărați. Această fetiță a devenit pentru bătrânul solitar un cadou fericit din partea destinului. Însă și ea, fără îndoială, va învăța multe de la el.

.

Autor text: Perfect Media