Articole Populare

Fetița s-a trezit cu o dispoziție foarte rea. Dar atunci când își vede sora mai mică…

Surorile nu întotdeauna prietenesc. Lupta pentru atenția părinților, certurile veșnice despre a cui rochie e mai frumoasă, indignările permanente (”de ce ei i-ați cumpărat pantofi roșii iar mie galbeni?”) nu lasă loc unei prietenii mari. Însă atunci când totuși această prietenie are loc, ea este cea mai puternică și de nezdruncinat prietenie din lume!

Ellia își iubește sora mai mică, care are doar câteva luni de la naștere. Într-o zi ea s-a trezit cu o dispoziție foarte și foarte rea și a dat fuga în salon, unde erau mama și sora ei. A fost suficient doar să-și vadă surioara mai mică și totul s-a schimbat radical! Ellia a încetat să plângă și a început să iradieze de bucurie. O priveliște minunată! Ce poate fi mai dulce și mai frumos? O dragoste curată!

Dacă ți-a plăcut acest video te rugăm să faci share pe Facebook. Când vor vedea acest video prietenii și rudele tale cu siguranță vor fi cuprinși de emoție. Și într-adevăr: nu vezi în fiecare zi o relație atât de caldă și drăgăstoasă între copii. Îți vine să plângi de emoție! Povestește-ne în comentarii care a fost relația ta cu frații sau surorile tale. Care e cel mai frumos lucru pe care l-ați făcut împreună?


Autor text: Perfect Media

Sursa: Story of This Life