Articole Populare

În fiecare noapte în acest adăpost pentru animale se întâmplau lucruri ciudate… Vezi ce a înregistrat camera ascunsă!

Marta Stuart lucrează în acest azil pentru animale de 10 ani, însă în tot acest timp aici nu s-a întâmplat nimic deosebit. Lucrul în acest azil este unul de rutină: hrănește animalul și faci curățenie. Nimic misterios sau complex în asta nu este. Însă într-o zi aici au început să se petreacă lucruri inexplicabile…

Dimineața când a veni la serviciu, Marta s-a confruntat cu o scenă uluitoare: Toți câinii care în mod normal trebuiau să se afle fiecare la locul său, se plimbau liber pe hol și făceau tot ceea ce doreau. La început Marta a crezut că aceasta este o simplă glumă a unui angajat, însă scena s-a repetat și a doua zi. Apoi și a treia zi. Dacă asta fost o glumă – atunci una de prost gust. Pentru a preveni pe viitor astfel de glume prostești, Marta a instalat o cameră ascunsă.

Când a revenit la serviciu peste o zi, toți câinii erau la locul lor, de aceea femeia s-a gândit că ”glumețul” s-a speriat de răspundere și s-a lăsat de glume. La fel a fost și a doua zi. Însă în a treia zi din nou toți câinii se plimbau liber prin azil. Marta a luat camera de filmat și a început să privească înregistrarea. Ceea ce a văzut acolo a lăsat-o fără cuvinte! Vezi și tu ce se întâmpla de fapt în acest azil!

Dacă ți-a plăcut acest video, distribuie-l prietenilor tăi!

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: GIBSY1970