Articole Populare

Fii atent, este un câine foarte-foarte rău! Dar este oare câine acesta?

Ei bine, atunci când se pune problema securizării averii noastre, fiecare dintre noi face ceea ce îi este în putere pentru a-și proteja bogăția de mâna lacomă al hoțului. Până nu de mult gospodăriile erau protejate de câini, însă în prezent sunt folosite mai des camerele de filmat.

De fapt, atât câinii cât și camerele de filmat au punctele lor slabe și forte. Câinii fac gălăgie și pot mușca, însă pot fi cu ușurința reduși la tăcere. Camere înregistrează totul însă sunt pasive și nu emit nici un semnal atunci când în obiectivul lor nimerește infractorul. De aceea este nevoie de căutat o soluție optimă. Și se pare că aceasta a fost găsită. Privește acest video!

La prima vedere crezi că auzi lătratul unui câine, însă peste câteva secunde înțelegi că în realitate ”latră” un papagal! La așa ceva este greu să te aștepți! Cu toții știm că papagalii pot reproduce multe sunete, dar cine a știut că ei pot ”lătra” cu aceeași pasiune ca și câinii? În plus, papagalii sunt păsări care nu pot fi prinse deloc ușor, ceea ce le face să fie o alarmă perfectă în caz că cineva intră în curtea sau casa ta! Deci să știi: pentru a-ți proteja averea nu ai nevoie nici de câini și nici de camere de filmat: ai nevoie doar de un papagal care latră!

Ți-a plăcut acest video? Dacă da, neapărat distribuie-l prietenilor!

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: World TV