Articole Populare

Fiul ei i-a ignorat apelurile. Peste 3 ani el a privit atent acest vechi video familial și iată ce a descoperit…

Când a devenit adult, regizorul Charles Frank a simțit o anumită îndepărtare de familia și de trecutul său, pe care el nu o putea înțelege. El credea că părinții lui niciodată nu au înregistrat video-uri familiale. „Interesant este faptul că această „distanțare” n-a fost cauzată de un motiv dramatic sau îngrozitor. Ea pur și simplu a început să se creeze după ce am plecat de acasă la vârsta de 18 ani. Cred că eram atât de concentrat pe dezvoltarea carierei și a propriului meu „cămin”, încât celelalte relații au trecut pe planul doi” – spune Charles.

Apoi, într-o zi, mama lui Charles l-a rugat să o ajute să transfere vechile filme ale familiei lor pe un hard disk. La 21 de ani, Charles a fost foarte uimit, când a descoperit că el a avut mereu acces la amintiri din copilăria sa. Tânărul a privit 20 de ore de înregistrări: s-a văzut pe sine învățând să meargă pe bicicletă, jucându-se cu tatăl său prin curte și mergând pe o plajă nisipoasă.

Dorind să afle mai multe despre trecutul său, Charles a decis să scotocească prin telefon. El a găsit 38 de mesaje în căsuța vocală, pe care niciodată nu le deschisese. Majoritatea erau lăsate de mama sa, Dawn. Conținutul lor era variat: dulce și inocent (ea găsise un tricou, care credea că lui o să-i placă sau o rețetă) sau emoționant și înduioșător (ea îi spunea că „îi este dor să aibă un fiu”, când el nu-i răspundea la apeluri). Atunci Charles a înțeles totul.

„Mesajele vocale și filmele familiale m-au făcut să reflectez asupra susținerii și dragostei mamei mele de-a lungul anilor” – spune Charles. „Ele sunt la fel de puternice ca atunci când aveam 5 ani… chiar dacă în ultimul timp am fost neglijent. Sunt lucruri, pe care le respect. A dărui fără să aștepți ceva în schimb este cel mai nobil lucru, pe care poate cineva să-l facă. Vreau să spun că mama mea merită o răsplată și sper că acest film este un pas în direcția cea bună.”

Charles, un regizor talentat din Brooklyn, a creat un scurtmetraj întitulat „My Baby You”ll Be”, inspirat din filmele familiale și mesajele vocale, pe care el le-a descoperit cu 3 luni în urmă. Filmul conține mesajele vocale originale ale lui Dawn și fragmente din înregistrările video din copilăria lui Charles.

Bucurați-vă de el și distribuiți-l prietenilor voștri de pe Facebook!

.

Autor text: Perfect Media

Sursa: Tomislav Cvetkovski