Articole Populare

Fiul ei se rușina să poarte aparatul auditiv. Însă acest lucru a inspirat-o să realizeze ceva minunat!

În copilărie este ușor să câștigi o serie de complexe de inferioritate. Uneori copiii nu se pot controla și pot fi foarte cruzi. De aceea, dacă are un aspect fizic mai diferit decât ceilalți, copilul preferă să se izoleze sau să-și facă rău decât să iasă în evidență. Recent am auzit o istorie despre cum compania „Marvel” a creat cândva un supererou special, care purta aparat auditiv. Numele lui era Blue Ear și cu ajutorul acestui dispozitiv el auzea, când oamenii îl chemau în ajutor. Acest personaj a apărut datorită unui băiețel, care adora benzile desenate și nu vroia să poarte aparatul auditiv, deoarece supereroii nu purtau așa ceva.

Istoria de astăzi seamănă puțin cu cea de mai sus. Un băiețel, pe care-l cheamă Freddie, are probleme cu auzul, însă nu vrea să poarte aparatul său auditiv, deoarece ceilalți copii râd de el. Dar mămica lui a găsit o soluție pentru această problemă…

Freddie nu aude deloc cu o ureche și are probleme și cu cealaltă…

Sarah Ivermee, mămica lui, a hotărât să creeze aparate auditive, care să fie pe placul copiilor.

M-am gândit la faptul că mulți copii din întreaga lume nu vor să poarte aparate auditive și am simțit că trebuie să-i ajut”, — spune Sarah.

Sarah creează dispozitive, pe care copiii le adoră.

Acum fiul meu poartă cu plăcere un astfel de aparat, deoarece arată nemaipomenit de grozav cu el”.

Cât este plăcut, când oamenii au idei noi și minunate, când ei se gândesc la alții. Sarah a reușit să ajute numeroși copii, care acum au grijă de sănătatea lor și nu se îngrijorează din cauza faptului că nu arată precum ceilalți copii. Dacă ți-a plăcut această istorie, povestește-le prietenilor și cunoscuților tăi despre ea.

.

Autor text: Perfect Media