Articole Populare

Fiul a început să-și certe tatăl… Reacția tatălui este emoționantă până la lacrimi!

Să fii bătrân nu este ușor… Nu este ușor nici pentru persoana în etate și nici pentru familia acestuia. Dacă bătrânețea este însoțită de așa boli ca Alzhemeir-ul, atunci lucrurile devin și mai complicate. Însă putem trece peste totul dacă avem răbdare și dragoste…

În acest video vei putea vedea un tată și un fiu care se odihnesc în grădină. Tatăl bolnav îi dă fiului o întrebare simplă de câteva ori la rând, până ce fiul își pierde cumpătul și răbdarea și începe să strige la bătrân. Bătrânul bolnav, dar care mai păstrează licăriri de înțelepciune, se scoală și intră în casă din care aduce un caiet vechi. După aceasta el dă caietul fiului său și îl roagă să citească de acolo un fragment.

Fiul citește și înțelege totul. El a greșit pentru că nu o fost răbdător și și-a certat tatăl pe degeaba, pentru că la vremea sa singur a dat aceeași întrebare de 21 de ori și de fiecare dată i s-a răspuns frumos. Este un filmuleț scurt și simplu, dar totodată cu un mesaj foarte profund și uman. Privește-l neapărat până la capăt!

Dacă ți-a plăcut mesajul acestui filmuleț, atunci nu ezita să-l distribui prietenilor și rudelor tale pe Facebook!

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: William Vu