Articole Populare

Iată ce înseamnă să ai încredere în partenerul de dans!

Se pare că dansul și omul sunt inseparabili. Nu cred că există măcar un singur om pe această planetă cu 7 miliarde de oameni, care auzind un cântec să nu facă măcar o singură mișcare în ritmul muzicii. Cineva dă din cap, alt cineva din mâini. Uneori când facem cumpărături în supermarket vedem deseori cumpărători care dansează la propriu!

De fapt, s-a constat faptul că muzica este un stimulator foarte puternic, iată de ce o putem auzi în toate magazinele mari. Șefii de magazine cred că facerea de cumpărături va luat locul dansului.

Însă în video-ul următor vei vedea ceva absolut neobișnuit. Nu este vorba nici despre dansurile stângace din hiper-marketuri și nici despre dansul pretențios al tinerilor în cluburile de noapte. Acest dans este artă pură! El nu doar îmbină mișcări obișnuite de dans, dar și elemente de dramaturgie și gimnastică! Adică e 3 în 1. Această îmbinare de arte este atât de originală, încât nu îți poți lua privirea de la dansatori. Este uimitor să vezi câtă încredere are fata în partenerul său se dans. Acesta o aruncă și o prinde de parcă ea ar fi o simplă păpușă. Asta da măiestrie!

Dacă ți-a plăcut acest dans artistic, atunci distribuie video-ul pe Facebook.

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: facebook.com