Articole Populare

Iată ce se întâmplă, când o familie de dihori de casă adoptă o pisicuță. Sincer, nu am văzut până acum o situație mai dulce decât aceasta!

Există o mulțime de istorii despre prieteniile incredibile ale diferitor reprezentanți ai faunei. Însă povestea, pe care vreau să ți-o relatez astăzi, este cea mai dulce dintre ele. Numai frații noștri mai mici ne pot ridica dispoziția în orice anotimp. Iar acum să vă dau mai multe detalii.

Numele acestei pisicuțe pufoase este Komari. La vârsta de 5 luni ea a fost găsită pe stradă (neîngrijită, plină de răni) și a fost adoptată. De atunci viața ei s-a schimbat radical.

Familia, care a adoptat-o, avea deja câteva animale de companie — 5 dihori uimitori, toți masculi.

Ei și noua lor prietenă sunt atât de apropiați, încât Komari a uitat că este pisică. În prezent ea se comportă ca un dihor.

Aceste animale aleargă, se joacă, fac șotii și dorm împreună.

Băieții parcă cochetează cu prietena lor mustăcioasă, chiar dacă aceasta este un pic mai diferită decât ei.

Privește cât de bine se simte Komari în această companie prietenoasă!

O adevărată idilă, prieteni!

Câtă gingășie! I-aș privi neîncetat! Dar iată la ce mă tot gândesc: chiar și animalele total diferite se pot împrieteni și înțelege de minune. Atunci de ce oamenii nu reușesc să facă la fel? Desigur, aceasta este o întrebare retorică. Distribuie aceste fotografii extraordinare prietenilor tăi. Nivelul lor de drăgălășenie este uriaș!

.

Autor text: Perfect Media

Sursa: Twitter