Articole Populare

Iată ce se întâmplă când un pui neînfricat de Chihuahua atacă un bulldog american!

Atunci când începi să privești acest video intervine un moment pe care nu-l poți înțelege și crede din prima dată. Spui în sinea ta: ”Ce este acest șoarece mic care aleargă în jurul acestui bulldog american?” Apoi vine momentul revelației! Nu, nu este vorba de un șoarece, șobolan sau hârciog. Este un veritabil câine de rasa Chihuahua!

Nu lăsa dimensiunile lui mici să te inducă în eroare. Acest câine este o adevărată bestie, o adevărată fiară, un veritabil pericol pentru umanitate. El poate distruge totul doar cu o simplă privire. Este răul întrupat! 😉 😀

Doar privește ce face acest pui drăguț de Chihuahua. El aleargă cu plăcere în jurul prietenului său gigantic și vrea să se joace cu acesta. Nu are frică deloc să-l muște, să-l tragă de coadă și să-l zădăre. La rândul său, buldogul american răspunde provocării și se preface că vrea să-l muște pe micuț. O scenă adorabilă, care nu poate să nu te lase cu o dispoziție bună după ce o privești. De fapt, acest video vine să demonstreze că nu are importanță dacă ești mare sau mic. Adevărata putere stă în curaj și atitudine!

Dacă ți-a plăcut acest filmuleț vesel, distribuie-l pe Facebook rudelor și prietenilor tăi!

 

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: Rumble Viral