Articole Populare

Iată cum arată adevărata pasiune! Un dans pe care nu îl poți privi indiferent…

Kizomba este un dans incredibil de senzual, care a apărut nu chiar atât de demult, în anii 70-80 ai secolului trecut. Patria acestui dans este considerată a fi Angola, iar cuvântul ”kizomba” se traduce din portugheză ca ”a păși încet pe urme”. Cu timpul însă acest dans a devenit cunoscut în toată lumea, fiind foarte popular în Franța și Portugalia. Doar privindu-l vei putea înțelege ce a nume l-a făcut popular.

În video-ul de mai jos vei putea vedea cum arată acest dans extraordinar, atunci când este dansat de o pereche de profesioniști. Și să ne crezi pe cuvânt, acest dans e imposibil să nu-l privești până la sfârșit!

Kizomba pur și simplu te hipnotizează! Pe durata celor două minute cât ține dansul, aproape că nici nu vrei să clipești din ochi, pentru a nu pierde absolut nimic. Această pereche te cucerește cu dansul lor. Atâta pasiune nu vezi nici măcar în cele mai senzuale dansuri din America Latină. Ți se taie respirația de emoție!

Dacă și ție ți-a plăcut acest dans unic, atunci nu ezita să faci share pe Facebook. Arată prietenilor tăi cum arată adevărata pasiune, adevăratul foc mistuitor din dans. Cu siguranță, prietenii tăi nu au mai văzut nimic similar în viața lor.

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: art_dance2014