Articole Populare

Iată cum va fi generația viitorului! Ești pregătit?

Câțiva ani în urmă, oamenii care afirmau că generațiile următoare se vor naște cu gadget-uri în mână erau priviți ”cu înțelegere”. În prezent însă, oamenii de știință au început să se gândească mult mai des și la modul serios cum vor influența tehnologiile informaționale umanitatea în general și generațiile viitoare, în particular.

Încearcă să-ți imaginezi: un micuț apare pe lume, după care intră pe google și caută cum să-și taie singur cordonul ombilical, apoi își face un selfie (desigur, aplicând și filtrele de rigoare) cu sora medicală, pe care îl plasează pe Instagram. Sună incredibil, nu-i așa?

Dar te asigurăm, acest filmuleț este doar o publicitate a marketologilor, care au vrut un pic să-și imagineze o altă realitate și desigur, să se mai și amuze. ”Fără Internet viața e nasoală” – acesta este mesajul filmulețului, idee care trebuie să mai fie și primul statut al nou-născutului pe rețelele de socializare. Desigur, acest statut trebuie să acumuleze multe like-uri și de la alți nou-născuți!

E de râs și de plâns… Oare în viitor copiii într-adevăr vor fi așa? Expuneți părerea în comentarii.

Nu uita să distribui acest video amuzant și prietenilor pe Facebook: el deja a devenit un adevărat pe hit pe internet!

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: MTS India