Articole Populare

Imagini incredibile ale apropierii furtunii de litoralul Belgian! Absolut fantastic!

Care este cel mai mare lucru pe care l-ai făcut vreodată? Dar cel mai măreț? Indiferent de răspunsul tău, chiar dacă ești arhitect sau inginer-constructor de talie mondială, trebuie să recunoaștem că lucrurile pe care le facem sunt incomparabil mai mici decât lucrurile create de natură.

Tu ai construit o casă – natura a ridicat Munții Himalaya, tu ți-ai făcut o piscină în curte – natura a creat Oceanul Pacific, tu ai aruncat o petardă în curtea vecinului – natura va face să erupă un vulcan. Forțele naturale sunt prea grandioase pentru a putea fi comparate cu creațiile omenești, iar energia naturii este mult prea sălbatică pentru a putea fi domesticită de om. Măreția naturii ne copleșește cu grandoarea sa, iar uneori și cu violența ei. Însă uneori această violență este uimitor de frumoasă!

Aceste imagini a fost surprinse de un turist care se odihnea pe litoralul Belgian. Dintr-o dată a început să bată un vânt puternic și apropierea furtunii era iminentă. Însă norii furtunii erau de o frumusețe teribilă! Un fel de violet amestecat cu nuanțe portocalii și asta tot pe un fundal albastru închis. Incredibil de frumos și înspăimântător în același timp!

Dacă ți-a plăcut acest video, neapărat arată-l și prietenilor tăi de pe Facebook!

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: Strange Weather