Articole Populare

În loc de nota de plată, acestor tineri li s-a adus un răvaș. Ce s-a întâmplat după a uimit pe toată lumea…

O istorie destul de neordinară s-a întâmplat în statul american New Jersey. Doi pompieri au zăbovit în cafeneaua locală după o tură grea, Tim Young și Paul Hullings. La micul dejun consistent, au comandat foarte multă cafea, întrucât vroiau să prindă puteri după cele 12 ore de luptă cu focul la unul din depozite.

Au cerut nota, dar, spre uimirea lor, au primit o scrisorică cu următorul mesaj: „Azi fac eu cinste cu micul dejun. Vă mulțumesc pentru tot ceea ce faceți. Pentru că ne salvați când avem nevoie de ajutor și pentru că voi alergați spre locurile din care alții fug. Fără îndoială, sunteți viteji și puternici. Vă mulțumesc pentru munca depusă în fiecare zi.”

Lacrimile de fericire nu le-au permis pompierilor să termine de citit. Au mulțumit ospătărița, care s-a dovedit a fi o tânără de 24 de ani, Liz Woodward. Tim Young a postat pe Facebook fotografia cecului și o mulțumire către ospătăriță pentru bunătatea ei, i-a îndemnat și pe prietenii lui să dejuneze în cafeneaua respectivă și să-i lase bacșiș. În timp scurt, postarea a strâns 3500 like-uri.

Mai mult, Tim Young și Paul Hullings au decis să viziteze părinții lui Liz și să le mulțumească personal pentru aceea că au crescut o fiică minunată. Spre uimirea lor, l-au găsit pe tatăl ei, Steve, paralizat. Familia Woodward este nevoită să cheltuiască multe finanțe pentru îngrijirea lui. ”Se pare că am primit ajutor de la omul, care are nevoie de el mai mult decât noi!” – s-a mirat Paul Hullings.

Pompierii au decis atunci să ajute fata. Tim Young a aflat că Liz strânge bani pentru achiziționarea unui microbuz special pentru deplasarea tatălui ei paralizat. Un astfel de mini-van costă aproximativ 25.000 de dolari, iar fata a reușit să strângă abia un sfert din suma necesară. Tim a decis să ajute la îndeplinirea visului lui Liz și a inițiat o campanie de colectare pe internet, pentru cumpărarea microbuzului necesar.

Spre propria sa uimire, le-a reușit să strângă 70.000 de dolari într-un timp scurt. Liz Woodward a fost copleșită atunci când a aflat de aceasta: ”Pur și simplu nu am cuvinte. Servindu-i pe acești domni din contul meu, am mizat la maxim un zâmbet prietenesc. Ceea ce au făcut ei pentru mine este pur și simplu o minune.”

După cum vedeți, faptele bune nu trec neobservate. Binele întotdeauna se întoarce cu o măsură mai mare. Dacă v-a atins această istorie, spuneți-le și prietenilor.

 

Autor text: Perfect Media