Articole Populare

Încă o dovadă că delfinii sunt cele mai inteligente ființe! Am privit acest video de 3 ori!

O fată pe nume Teressa See a avut parte de o adevărată aventură. În timpul unei ședințe foto, fata era relaxată și privea azurul oceanului. Cu părere de rău anume în așa condiții și au loc întâmplări neplăcute. Băiatul care o fotografia a scăpat din întâmplare iPhonul ei în apă. Totul s-a întâmplat foarte repede: telefonul a alunecat din mâini și… la fel de repede s-a întors înapoi din adâncul oceanului! Desigur, nu a avut loc o minune. Mirarea și bucuria Teressei nu a avut limite atunci când un delfin i-a adus în gură telefonul și i l-a dat drept în mâini.

Să privești acest video indiferent, nu poți: locuitorul oceanului parcă zâmbind îi întoarce fetei lucrul pierdut. Acest video vrei să-l privești iar și iar.

Istorii incredibile au loc în Bahamas – iar acest video ne arată una din ele. Mai târziu a devenit cunoscut faptul că acest delfin era special antrenat. Inteligent și abil, delfinul i-a venit în ajutor fetei exact în acel moment când ea avea nevoie de el.

Dacă și tu ai fost impresionat de ceea ce a făcut acest delfin, atunci fă share acestui video pe Facebook. Nu uita să-l trimiți și prietenilor: nu-i lipsi pe ei de această bucurie.

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: last news