Articole Populare

Într-o zi mama lui a rămas paralizată. Fapta fiului ei de 8 ani îți va cutremura inima!

Această istorie s-a întâmplat într-o obișnuită provincie rusească, în orașul Dobryanka din regiunea Permi. Peste familia Kudryashov s-au năpustit o mulțime de greutăți. Capul familiei era alcoolic. De aceea, soția a fost nevoită să divorțeze de el. Astfel mama Tatiana și fiul ei Vlad (7 ani) au început să locuiască separat.

Când micul Vlad era în clasa a doua, mama lui a suferit un accident vascular cerebral. Drept consecință, partea dreaptă a corpului ei a fost complet paralizată…

Vlad trebuia să fie dus la orfelinat, dar băiețelul a refuzat cu înverșunare acest lucru. Pentru ca Vlad să poată rămâne lângă mama sa, o vecină a semnat actele de adopție asupra lui.

De la vârsta de 8 ani Vlad a început să aibă grijă de mama sa, deoarece tatăl lui nu le oferea niciun fel de ajutor. Chiar mai mult, peste 2 ani el a murit într-un incendiu.

Pe lângă grijile legate de sănătatea mamei sale, băiețelul trebuia să se ocupe de o mulțime de treburi casnice! Familia Kudryashov locuia într-o veche căsuță de lemn, care nu era dotată cu instalații sanitare și termice. Astfel, încă din copilărie, băiețelul căra găleți cu apă și tăia lemne pentru sobă…

Istoria lui Vlad a devenit cunoscută doar atunci când el a împlinit 16 ani. Inițial despre el au scris ziarele locale. Apoi, despre soarta băiețelului și a mamei sale paralizate s-a interesat televiziunea centrală.

După ce istoria lor a fost arătată întregii țări, viața familiei lor s-a schimbat spre bine. Administrația locală le-a dăruit un apartament într-un bloc nou. Mama Tatiana a fost consultată în spitalul din Permi, iar apoi a fost trimisă să se trateze la un sanatoriu.

În prezent Vlad a terminat liceul și a început să studieze specialitatea de instalator-sudor la o școală tehnică locală. Viața lui trebuie să fie un exemplu pentru toți căci un astfel de devotament și grijă sunt rareori întâlnite în lumea contemporană. Dacă te-a înduioșat viața lui Vlad Kudryashov, distribuie neapărat acest articol prietenilor tăi.

.

Autor text: Perfect Media