Articole Populare

A întrebat pe Internet cum ar putea să deschidă acest dulap. Și răspunsul a fost găsit!

Există o asemenea glumă: „Când Google nu te poate ajuta, întrebările sunt postate pe Facebook”. O situație asemănătoare s-a întâmplat cu eroina acestei istorii. Ea propriu-zis a ajuns între ciocan și nicovală. Este dificil de spus cum anume a avut loc totul, dar în joc se afla un serviciu de porțelan foarte scump, de marcă chinezească.

Fiind disperată, ea și-a publicat dilema pe internet, ceea ce a determinat o avalanșă de emoții. 16.000 de distribuiri și 456 de comentarii nu sunt o glumă! Iar noi vă prezentăm 15 cele mai epice răspunsuri (cu un grăunte de raționament), pe care le-a primit această doamnă…

21

1. Construiți o casă similară cu un interior similar, însă cu farfuriile stând drepte pe raft. Gata! Acum ștergeți prima casă!

2. Totul depinde de prețul întrebării: dacă farfuriile sunt ieftine, deschideți ușa. Dacă sunt scumpe, spargeți geamul din dreapta.

3. Inundați casa, iar apoi deschideți ușa dulapului fără niciun risc.

4. Călătoriți până în Hogwarts, găsiți-l pe Dumbledore, rugați-l să vă dea roata timpului și puneți totul în ordine.

5. Vindeți-l cu tot cu farfurii unui oarecare muzeu pentru expoziția „Timpul înghețat”.

6. Înclinați dulapul în partea opusă și scoateți din el toate cele necesare.

7. Ieșiți din joc fără să apăsați „Salvare” și jucați de la început.

8. Deschideți puțin ușa și umpleți tot spațiul cu spumă tehnică.

9. Înfășurați dulapul cu folie pentru ambalare și lăsați-l nepoților ca moștenire sau păstrați-l ca zestre pentru fiica dumneavoastră.

10. Rețetă: deschideți o sticlă de vin roșu bun, beți puțin. Așteptați-l pe soțul dumneavoastră și începeți să faceți scandal fără motiv. În timpul cerții apropiați-vă de dulap și deschideți ușa. Învinui-ți-l de tot pe soțul dumneavoastră. Și gata! Bravo! El își va cere scuze și va cumpăra un nou serviciu.

11. Încercați să apăsați Ctrl + Z. Ar trebui să funcționeze!

12. Dacă vă place să adunați puzzle-uri, cumpărați niște lipici pentru ceramică, deschideți ușița și veți avea un hobby pentru următorul an!

13. Pur și simplu denumiți-l Dulapul lui Schrodinger. Și arătați-l oamenilor contra cost!

14. Spargeți peretele, de care este lipit dulapul.

15. Întrebați pe Internet…

De principiu, toate răspunsurile au dreptul să existe. Mă bucură faptul că problema este rezolvabilă și unele sfaturi pot fi chiar puse în practică. Însă acum nu mai vreau să-mi cumpăr un serviciu din porțelan!

.

Autor text: Perfect Media

Sursa: boredpanda.com