Articole Populare

La ora 03:00 el a curățat vărsătura unei fetițe de 3 ani. Peste 7 ani mămica ei a înțeles ceva nemaipomenit.

Cristina Cuzmici are o căsnicie fericită. Ea are 3 copii. Și-a descris relația, pe care o are cu actualul ei soț, pe Facebook:

1

Facebook/Love What Matters

„Îmi amintesc momentul în care am început să am sentimente pentru el. Cu cât acestea deveneau mai puternice, cu atât mai mult eu luptam cu ele. După ce am trecut printr-un divorț dificil, nu-mi doream o nouă poveste de dragoste – eram mulțumită cu romanul, pe care-l aveam cu propriul meu cinism. Viața continua, iar eu nu vroiam să schimb nimic.

Dar Filip se deosebea mult de ceilalți bărbați, pe care i-am cunoscut. Mi se părea că este total lipsit de egoism și foarte răbdător… El niciodată nu s-a plâns de milă. Cât de tulburată n-ar fi fost viața mea, el mereu vedea în mine doar lumină și putere. Mi-aș dori să găsesc acele calități, pe care el le-a văzut cândva la mine.

Încercam să-l îndepărtez. Îmi vărsam asupra lui toate problemele, toată nervozitatea și oboseala. Speram că mă va părăsi. Dar el rămânea. Filip pur și simplu m-a acceptat așa cum sunt – cu toate neajunsurile mele.

După un timp, i-am făcut cunoștință cu copiii mei. Noi nu le-am dat de înțeles că suntem într-o relație: nu ne îmbrățișam și nu ne țineam de mâini, când ei erau lângă noi. Pentru copii, Filip era doar un prieten de-al meu.

Peste câteva săptămâni de la prima întâlnire cu copiii s-a întâmplat ceva. Am avut o zi grea: făcusem febră, fetița mea de 3 anișori era și ea bolnavă. În timpul nopții ea a vomitat pe covor și a început să plângă. S-a trezit și fiul meu, care a decis să se supere pe toți și a început și el să plângă și să strige. Mă simțeam rău, dar încercam să-i liniștesc pe amândoi, să curăț covorul și să-mi spăl fiica – simțeam că înnebunesc treptat. M-am gândit: „Ce bărbat și-ar dori așa o viață?”

Când nu mai puteam de deznădejde, l-am sunat pe Filip: „Vino. Vino chiar acum. Mi-ai zis că vrei să fim împreună și să împărțim toate greutățile vieții – vino chiar acum.” A ajuns în 20 de minute. Copiii încă strigau, iar eu încercam să curăț covorul. Am crezut că îi va fi scârbă, se va enerva că l-am trezit în toiul nopții, va pleca și niciodată nu se va întoarce. Însă, în loc să urmeze scenariul imaginat de mine, fără multe cuvinte, el m-a trimis la culcare, a curățat covorul, a liniștit copiii și i-a adormit. Apoi s-a apropiat de mine și m-a sărutat pe frunte: „Da, îmi doresc toate aceste lucruri. Fiecare moment din viața ta. Pe toți trei.”

Au trecut 7 ani de atunci, iar Filip încă ne este alături, încă mai vrea să strângă dezordinea copiilor mei, să vorbească cu fiul meu mai mare după o zi grea. Fiica mea îl sună la serviciu, când are de rezolvat vreo problemă la matematică… Îi iubește mai mult decât un tată biologic.

Acest bărbat, acest minunat om, care a fost destul de curajos încât să se implice în viața mea amară… Îți sunt foarte recunoscătoare pentru tot… Eu și copiii mei.”

6

Facebook/Kristina Kuzmic/Crocco

O poveste minunată din viața reală. Anume astfel de relații confirmă existența dragostei adevărate.

.

Autor text: Perfect Media