Articole Populare

Tânărul a rugat un membru al juriului să se atingă de fruntea sa. Ceea ce s-a întâmplat după, i-a surprins pe toți!

Richard Jones este soldat și muzician. După ce a învățat un an într-o instituție care pregătește muzicanți pentru orchestra armatei, Richard a devenit soldat în armata Marii Britanii.

Când Richard a ieșit pe scenă juriul credea că acesta își va demonstra aptitudinile profesionale. Însă totul a mers cu totul altfel decât credea juriul. Richard nu e venit la cest concurs pentru asta. El va venit la concurs pentru a arăta magie!

Show-ul de talente a fost considerat de Richard locul perfect unde acesta își poate demonstra abilitățile magice și trucurile sale. Carisma deosebită și curajul său împreună cu indubitabilul său talent i-a permis să cucerească publicul și juriul chiar din primele clipe. Mai mult ca atât, astăzi Richard se poate concentra exclusiv pe cariera sa de magician și asta pentru că el a devenit câștigătorul ultimului sezon al concursului.

Nici măcar artiștii recunoscuți nu au putut înțelege în ce mod Richard a reușit să le citească gândurile și doar în câteva secunde să taie din hârtie portretul celebrității. Însă trucul în care acesta a transformat sucul rece în cafea fierbinte a impresionat juriul cel mai mult. Nu în zadar Richard a ocupat primul loc la acest concurs de talente!

Dacă și ție ți-a plăcut trucurile lui Richard, atunci fă un share prietenilor!

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: Britain’s Got Talent