Articole Populare

Mama acestui soldat cu greu și-a recunoscut fiul, deși el stătea exact în fața ei!

Probabil ai văzut multe filmulețe despre revenirea din armată a soldaților și despre emoționala lor reunire cu familia. Când vin acasă vii și nevătămați, este greu să ne imaginăm ce se petrece în acel moment în sufletele mamelor lor. Poate doar un ocean turbulent de fericire și mulțumire lui Dumnezeu pentru aceea că feciorii lor sau întors cu bine acasă…

Nu cunoaștem toate detaliile acestei istorii. Cert e faptul că acest soldat a venit acasă mai înainte de timp. Și pentru că mama lui nu putea ști acest lucru, el a hotărât să-i facă o surpriză. El știa drumul pe care mama lui venea de la serviciu acasă. La fel, știa și ora la care să o aștepte. Deci soldatul și-a pus ochelarii de soare și a luat un ziar care să-i acopere fața. Apoi s-a așezat exact în locul pe unde mama sa mergea de obicei.

În sfârșit a apărut și mama. Ea a văzut că un soldat stă așezat în fața ei, dar nu i-a atras atenție. E și normală o asemenea reacție, când știi că fiul tău încă nu trebuie să fie acasă. Ea și-a continuat mersul, însă un simț interior a făcut-o să se mai întoarcă odată spre soldat, apoi încă o dată, pentru ca în final să înțeleagă că acesta este de fapt fiul ei! O surpriză minunată!

Dacă și ție ți-a plăcut această surpriză a fiului revenit din armată mamei lui, atunci distribuie acest video pe Facebook.

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: larry s