Articole Populare

Mama lor i-a filmat în timp ce cântau. Ce se întâmplă în continuare e formidabil! Privește!

O mamă întotdeauna va simți momentele de cumpănă din familie, însă în același mod va simți și momentele de glorie. Această mamă a prevăzut ceea ce urma să se întâmple din momentul în care copiii ei vor începe să cânte. A pornit camera și i-a filmat pe aceștia în timp ce cântau liniștiți în bucătărie. Ceea ce a urmat a fost fenomenal.

Băiatul a început cu o voce caldă să fredoneze o melodie numită “Hero”, piesă ce avea să-l facă cu adevărat erou. În timp ce fredona calm și își armoniza trilul cu acorduri de chitară, sora lui își intră în ritm și începe să-l acompanieze cu o voce la fel de caldă și naturală. Nici instrumentele muzicale nu lipsesc, iar aceasta oferă o adevărată demonstrație la muzicuță.

Această mică escapadă din bucătărie a făcut din această familie un adevărat model de unitate și omogenitate. Modul în care colaborează cei dori frați între ei și felul în care își unesc talentele cu spiritul familial și cu iubirea de frumos, aduc cu adevărat bucuria în casă și familia merită să fie un exemplu de “familia anului”.

Melodia a adus sute și mii de zâmbete și a devenit rapid virală pe toate canalele de comunicare, toate acestea pe bună dreptate, clipul fiind un adevărat exemplu al familiei perfecte.


Sursa: Perfect Ask