Articole Populare

Mama a privit corpul fiicei sale și a hotărât că niciodată nu mai vrea să o vadă. Însă priviți-o acum!

Când Elmira Knutzen din Moscova se plimbă prin curte cu Vasilina, fiica ei cea mai mică, trecătorii uneori observă că fermecătoarea și zâmbitoarea fetiță nu-și mișcă deloc mâinile. În schimb, piciorușele ei sunt permanent în mișcare. Iar vara vecinii au observat că Vasilina stătea descălțată în cutia cu nisip și se juca folosindu-și cu iuțeală degetele de la picioare. Chiar și aflând adevărul, inițial oamenii nu pot pur și simplu să creadă — prea fericită și mulțumită de viață arată mămica ei. Doar micuța Vasilina s-a născut fără mâini.

2

Vasilina s-a născut în luna martie a anului 2015, în regiunea Sverdlovsk din Rusia. Văzând că fiicei sale îi lipsește mâna stângă, iar în locul celei drepte are doar o mică excrescență cu două degete, mama ei biologică a luat o decizie, pe care, din păcate, mulți o consideră corectă. Ea și-a abandonat fiica. La scurt timp fotografiile fermecătoarei fetițe cu ochii cenușii au început să apară pe forum-urile părinților adoptivi.

7

Se spunea că părinții Vasilinei nu erau alcoolici sau proscriși, ci niște oameni obișnuiți, care s-au speriat… Însă șansele de a-i găsi fetiței o nouă familie erau foarte mici. Toată lumea înțelegea că nimeni nu va dori să adopte un copil fără mâini. Mai ales acum, când adopțiile internaționale sunt aproape complet interzise în Rusia.

8

Însă mai au loc și minuni. Și faptul că despre Vasilina au aflat Elmira și Chris Knutzen este cea mai bună dovadă. Elmira este originară din Bashkiria, iar Chris este cetățeanul SUA. Ei au un fiu adoptiv și doi biologici. Și soții au hotărât că vor să aibă și o fiică.

3

Autoritățile judiciare mult timp nu au putut hotărî dacă ar trebui să le permită soților Knutzen să o educe pe Vasilina sau să o condamne la viața din azilul pentru invalizi… Și toate dificultățile respective erau cauzate de cetățenia americană a lui Chris. Însă, din fericire, faptul că această familie locuiește permanent în Moscova a fost decisiv.

4

Acum Vasilina are părinți și trei frați mai mari, care o adoră. Fetița începe treptat să stea în picioare, chiar dacă îi este greu să-și mențină echilibrul. În video-ul de la sfârșitul articolului puteți vedea cu câtă îndemânare ea mănâncă!

5

Din păcate, după pereții casei pline de zâmbete și fericire, în continuare domnește întunericul. Fiul adoptiv al familiei Knutzen tot s-a născut cu patologii congenitale și Elmira recunoaște că deseori oamenii reacționează inadecvat, când îi văd copiii: „Îi privesc, își fac cruce și se îndepărtează rapid. Da, deseori…”.

O dată în doi ani familia lor pleacă în SUA ca să-i viziteze pe părinții lui Chris. Posibil, într-o zi, când va obosi de privirile răutăcioase, Vasilina va dori să emigreze acolo pentru totdeauna. Însă momentan acest îngeraș cu ochii strălucitori locuiește în Rusia și le oferă celor din jur șansa de a înțelege ce este adevărata frumusețe.

.

Autor text: Perfect Media