Articole Populare

Mama vitregă a obligat-o să poarte ACEASTA la școală. Fetița s-a întors acasă plângând…

Kylie Olsen (11 ani) din SUA considera că este în pas cu moda. Ea urmărea ultimele tendințe din lumea modei și întotdeauna se îmbrăca la patru ace. Mama fetiței murise când aceasta era încă foarte mică. De aceea, tatăl lui Kylie își alinta iubita fiică.

Pe lângă aceasta, el câștiga bine. De aceea, fetița întotdeauna se îmbrăca în cele mai sofisticate lucruri. Evident, ea era admirată de colegele ei și astfel a devenit liderul neoficial al clasei.

Simțindu-se ca o adevărată regină, Kylie deseori își insulta colegele. Cel mai mult suferea o fetiță, a cărei părinți nu puteau să-i cumpere haine la modă din cauza sărăciei. Ea deseori purta îmbrăcămintea surorilor ei mai mari și, de aceea, nu arăta deloc modern.

Din această cauză, fetița era nevoită să audă zilnic o mulțime de batjocoriri și insulte din partea lui Kylie. „Ești o neîngrijită proastă! Cât de amuzant arăți!” — nu o lăsa în pace „regina” clasei.

În curând, despre aceste atacuri a aflat învățătoarea și le-a povestit totul tatălui lui Kylie și noii lui soții. Părinții s-au simțit jigniți de comportamentul fiicei lor și ei au decis să-i dea o lecție.

În weekend mama vitregă a luat-o pe Kylie la cumpărături. Pe drum ele au găsit un magazin second-hand și doamna i-a propus fiicei sale adoptive să intre ca să râdă de asortimentul de acolo.

Fetița a considerat că aceasta este o joacă și a acceptat. Ea a ales cele mai îngrozitoare rochii, însoțindu-le cu comentarii răutăcioase. Însă, spre uimirea lui Kylie, acesta nu era un joc. Mama ei vitregă a cumpărat rochiile și luni părinții au obligat fetița să meargă la școală într-o rochie urâtă.

Kylie era șocată. Doar într-o clipă ea s-a transformat din regina clasei în persoana, de care toți își băteau joc! Însă fiind în pielea colegei sale, fetița a înțeles cât era de dureros să suporte insultele colegilor.

Înțelegându-și greșeala, Kylie și-a cerut scuze de la colega, de care își bătea joc. Fetițele s-au împăcat. Stând de vorbă, ele au înțeles că au multe lucruri în comun și de atunci au devenit cele mai bune prietene.

Între timp, această istorie a devenit publică. Emisiunea dedicată acestui caz a fost arătată pe unul dintre posturile TV ale țării. Acum toată America discută despre fapta mamei vitrege. A procedat corect, dându-i o lecție fiicei sale vitrege încrezute? Sau această faptă a fost prea dură și putea traumatiza psihicul copilului?

Probabil, adevărul se află pe la jumătate. Poți discuta acest subiect cu prietenii tăi, distribuind acest articol.

.

Autor text: Perfect Media

Sursa: Youtube — ABC News