Articole Populare

Medicii au trimis-o acasă să moară. Însă, când a văzut-o ce face, mămica ei a sunat repede la spital.

În luna octombrie a anului precedent presa din întreaga lume povestea despre micuța Abigail Jones și familia ei. În săptămâna 18 de sarcină fetița a fost diagnosticată atât cu sindrom Down, cât și cu cancer cerebral malign, cu evoluție foarte rapidă, pe care medicii nici nu sperau să îl poată opera. Conform prognosticului medical, după naștere Abigail mai avea de trăit doar câteva săptămâni. Părinții au luat-o acasă ca să petreacă cât mai mult timp alături de ea. Ei au organizat o sesiune foto, pentru ca amintirile despre fiica lor să rămână întotdeauna proaspete în inimile membrilor familiei Jones. Anume această sesiune foto le-a adus faima mondială.

Doar că Abigail avea alte planuri pentru viața sa. În ciuda diagnosticului medical fatal, micuța a început să crească foarte rapid și să se dezvolte — exact ca ceilalți copii. Treceau repede zilele, apoi săptămânile, însă starea fetiței nu se înrăutățea în niciun fel. Înțelegând acest lucru, Erika și Stephen au început să spere că fiica lor totuși va supraviețui. Crezând în tot ce este mai bun, ei au început să sune și să ceară sfatul medicilor din alte multe spitale. Apoi lui Abigail i s-a făcut un RMN într-un spital din orașul Boston.

2

„În Florida Abigail a fost trimisă să moară. Însă privind cu mai multă atenție imaginile rezultate după RMN, am descoperit ceva complet diferit: tumora nu era malignă, — povestește neurochirurgul Alan Cohen. — Am sunat-o pe mămica ei și i-am spus că fiica ei are o șansă de supraviețuire.”

3

Erika era foarte emoționată. Până atunci ei nici nu amenajaseră camera fiicei lor, deoarece nu-și imaginau că ea va trăi. „Îmi este frică să sper. Mi-am pierdut demult speranța. Însă acum nu știu de ce cred că micuța mea va trăi. Într-adevăr, șansa este mică, însă există. Această credință mă ajută foarte mult” — spunea Erika.

4

Medicii au hotărât să o opereze pe Abigail. Prognosticul doctorului Cohen este foarte pozitiv: cel mai probabil, tumora excizată nu va mai recidiva. „Este o istorie cu început trist, dar cu sfârșit fericit” — spune chirurgul. Pe Facebook Erika și-a permis să-și exprime sentimentele, care-i umpleau inima: „A doua zi de naștere a fiicei mele! Eu pur și simplu plutesc de fericire! Mi se taie respirația, când o privesc pe această micuță minunată! Fetița mea, te pot avea lângă mine! Nu-mi vine să cred că te voi putea vedea crescând! Este pur și simplu indescriptibil!!!”

6

7

Erika și Stephen erau pregătiți pentru ce se putea mai rău: să vadă moartea propriului lor copil. Însă acum, fiind înconjurată cu dragoste și grijă, datorită iubirii părinților ei, Abigail se recuperează foarte rapid. Istoria ei este ceea ce oamenii numesc minune!

.

Autor text: Perfect Media