Articole Populare

Micuța găsită în pădure plângea de foame. Polițista i-a venit în ajutor fără să stea mult pe gânduri.

Edinora Himenez în vârstă de 59 de ani culegea în pădure portocale, când dintr-o dată a auzit în apropierea sa sunete ciudate. La început ea a crezut că undeva în apropierea ei trebuia să fie o pisicuță rătăcită. Însă atunci când Edinora a ajuns la sursa sunetelor, ea s-a îngrozit… Într-o poieniță plângea de fapt o fetiță nou-născută!

Femeia în aceeași clipă a învelit copilul cu hainele pe care le avea și a chemat în ajutor. Mai întâi a sosit mașina de poliție. La volanul automobilului se afla Luisa Urrea, o proaspătă mămică. De aceea, auzind plânsul disperat al micuței, ea fără a se gândi mult a alăptat-o cu sânul său.

Medicii care au sosit în urma poliției nu aveau nimic contra față de această inițiativă a polițistei. Mai mult decât atât, ei au lăudat femeia pentru fapta ei. Specialiștii spun că fără ajutorul Luisei micuța avea toate șansele să moară de foame chiar în drum spre spital. Mai târziu s-a constatat faptul că fetița se născuse cu câteva ore mai înainte să fie găsită. Din fericire, la spital medicii au determinat că aceasta era complet sănătoasă.

Dacă și tu ai fost impresionat de fapta acestei mămici-polițiste, atunci neapărat distribuie acest video pe Facebook prietenilor și rudelor tale.

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: WorldNewsAZ