Articole Populare

În momentul în care acest băiețel a început să cânte, jurații se întreceau cine primul va apăsa pe buton!

Vă spun sincer, nu am mai văzut vreodată ca așa ceva să se întâmple la concursul de talente muzicale. În momentul în care acest băiețel a început să interpreteze piesa “Don’t Stop Believing” cântată în original de Journey, toți cei trei jurați au început să se întreacă în viteză cine primul va apăsa buton! Desigur, acest lucru reprezintă o mare performanță pentru acest cântăreț mic.

Doar priviți acest micuț! În timp ce copiii de vârsta lui abia dacă se învață să țină corect lingura în mână, el deja cucerește săli întregi de spectatori!

Se pare că acest tânăr este o adevărată revelație pentru industria muzicală. Doar privește cu cât talent și dedicație el interpretează această piesă minunată! Într-adevăr, privind prestația sa îți dai seama că dacă omul este talentat, atunci e talenta și cu asta n-ai ce face. Talentul este, desigur, o abilitate înnăscută spre a face un oarecare lucru extrem de bine, dar dacă mai este dezvoltat și cultivat, atunci cu siguranță acesta îi va permite deținătorului său să ajungă pe culmile celebrității și a recunoașterii mondiale. Noi urăm succes acestui tânăr talentat în următoarele etape ale concursului!

Dacă și tu ai fost impresionat de vocea acestui băiețel, atunci fă share acestui video pe Facebook.

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: The Voice Kids Philippines