Articole Populare

Nu vei putea să privești acest copil fără să zâmbești! Vezi cum încearcă să-și apere centura Taekwondo!

Recent pe Youtube a apărut un clip în care un băiețaș care practică taekwondo încearcă să-și dea primul său examen pentru a putea prima sa centură, centura albă. Cel mai greu test pentru copil a fost acela de a sfărâma placa de lemn.

El a încercat să o spargă în diferită moduri: a lovit-o cu mâna, a sărit pe ea, la un moment dat a lovit-o chiar și dedesubt…  Nici nu mai știu cui de fapt i-a fost mai greu la examen acest – tânărului sportiv care nu se putea isprăvi cu placa ori antrenorului care abia dacă putea să se rețină să nu râdă.

Chiar dacă lui i-au trebuit mai multe încercări pentru a da acest ultim test și chiar dacă toți au râs de el, acest băiețaș a reușit să-și ia centura datorită insistenței sale.

Dacă și tu ai fost amuzat de insistența și stângăcia acestui copil adorabil, atunci nu ezita să distribui acest video pe Facebook prietenilor și rudelor tale. După ce vor privi acest video ei cu siguranță vor avea o dispoziție mai bună, pentru că e imposibil să nu zâmbești privind acest copil. Dar copilul tău este la fel de insistent în a duce un lucru până la capăt?

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: YoungstersAP