Articole Populare

O adevărată minune după geam! Nu ai văzut nimic mai drăguț în viața ta!

Când ai fost mic probabil tu la fel ai încercat să prinzi veverițe și cu siguranță acest lucru nu ți-a reușit. De fapt, asta nimănui nu i-a reușit, pentru că aceste mamifere mici sunt foarte rapide și nu acceptă ca vreun om să se apropie de ele.

Însă ceea ce se întâmplă în acest video poate fi numit de-a dreptul un caz unic! Desigur, veverițele nu sunt într-atât de sălbatice încât să aibă frică să se arate de departe oamenilor care, de exemplu, se plimbă prin parc. Dar cine a auzit ca aceste animale să-și facă locuința chiar după geamul casei?! Mai mult ca atât, această veverița nu doar că și-a făcut un cuib aici, dar a început să locuiască în el împreună cu puiul său!

Persoana cui aparține locuința atât de tare a rămas mirat de această scenă, încât periodic a început să filmeze ceea ce făcea mama-veveriță și puiul său în cuib. După aceasta video-ul a fost plasat pe Internet, unde în doar câteva zile acesta a devenit super-viral! Într-adevăr, scene din acestea poți vedea extrem de rar. Probabil e cel mai drăguț lucru pe care l-am văzut în viață!

Dacă și ție ți-a plăcut acest video, atunci distribuie-l prietenilor tăi!

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: And Rey